RadioSignal – Musikksjef, produsent og prosjektleder

Man kan gjøre en forskjell, hver dag!

RadioSignal har som mål å skape oppbyggende og verdifull radio.Vi tror at det går an å drive en radio uten å selge sjelen, men heller bygge opp hjertet. Derfor er det naturlig for oss å la de organisasjonene som man bare ser i reklamesnutter i jule- og påskehøytider få slippe til, med sitt budskap.

RadioSignal strekker ut en hånd til de som trenger det aller mest. Samtidig som du får nyte all verdens musikk presentert av musikkinteresserte, bøker anbefalt av lesehester, og intervjuer gjort av folk som er interessert i de gode svarene.

RadioSignal er en nettradio som etableres samtidig som DAB erstatter FM i store deler av landet og som representerer et paradigmeskifte for radiolyttere i Norge. Vi skal tilfredsstille lytteres behov for kulturstoff innen musikk, litteratur og film.

Vi mener at verdibasert innhold hører hjemme også hos en kommersiell radiostasjon og derfor vil vi i størst grad la de organisasjonene som man bare ser i TV-reklamesnutter i jule- og påskehøytider få slippe til med sitt budskap.

RadioSignal skal løfte frem organisasjoner som får egne programmer og mulighet til å fremme det de har på hjertet.

Den store forskjellen

Vi skal tilfredsstille lytteres behov for kulturstoff innen musikk, litteratur og film. Dette er områder som gradvis forsvinner i jakten på det kommersielle.

Målgruppen for denne nye nettradioen er de mellom 30-65 år som vil oppdage ny kultur og ikke bare høre på det de kjenner. Vi skal bli best på å gi folk det de ikke visste de ville ha. Man skal kunne oppdage!

I tillegg til de veldedige organisasjonene skal vi samarbeide med ulike journalister og bloggere innen relevante kulturfelt. Det overfladiske skal erstattes med program som går i dybden, og i tillegg til å oppdage nye ting kan man faktisk lære noe. Slik vi mener radio bør være!

RadioSignal eies og drives av Ronnie MAG Larsen og Lars Ulseth
Offisiell oppstart: 1. desember 2017

Dette innlegget ble publisert i Prosjekter. Bokmerk permalenken.