En god bok er alltid en god julegave
– til deg selv eller en du er glad i!

Bokforside - Odd Børretzen - Da sier vi alt dette!Odd Børretzen – forfatter, illustratør, oversetter, kåsør, humorist, samfunnskritiker, holdningsrefser, kontroversiell, folkekjær, båtelsker, anti-moralist, anti-rasist, lun, sjenert, lavmælt, popstjerne …

Odd Børretzen var en av de store. Gjennom et langt liv rakk han å sette merkbare fotavtrykk etter seg, på flere ulike vis. Han var en viktig stemme i Norge i mange år. Han var kunstnerisk original, og tekstene hans hadde varme og humor og en enkelhet som gjorde at svært mange mennesker kjente seg igjen og tok dem til seg.

En lun humorist, ja, men tekstene hans manglet aldeles ikke politisk brodd og samfunnskritikk. Og ingen kunne som Børretzen skrape borti mange av våre svakheter og fordommer.

Han var uredd og frittalende og provoserte gjerne i den gode hensikts tjeneste.
«Da sier vi alt dette!» pleide Børretzen å avslutte sine telefonsamtaler med. Derav tittelen på denne boken med hans samlede sanglyrikk og andre utvalgte tekster. De fleste av dem har ikke stått på trykk noe sted – før nå! Boka inneholder også et utvalg av Børretzens illustrasjoner, samt anektdoter og kommentarer fra Alf Cranner og Lars Martin Myhre.

illustrasjon«Odd Børretzen var en av de store. I denne perlen av en bok finner vi hans sanglyrikk og andre utvalgte tekster på trykk for første gang.»
Tage Aske Holskil, Tønsbergs Blad (terning 5)

Tom Stalsberg i DAGBLADET skriver:
”MAESTRO: Odd Børretzen (1926 – 2012) hadde en kiste full av sangskatter som nå endelig er samlet mellom to solide permer.

Noen ganger er det all right at folk bruker tid på viktige saker og ting, og det har Lars Ulseth gjort ved å være en samler av rang.

Ulseth er redaktør for utgivelsen «Da sier vi alt dette! Samlet lyrikk & utvalgte tekster fra 1967 til 2012», signert Odd Børretzen.”

Arild Rønsen om boka:
«…et imponerende stykke arbeid. Dette er feel good fra A til Å, selv om Odd Børretzen sjelden eller aldri sa noe som ikke også hadde en dypere mening. Jeg mener; livet … livet er jo så … »
Se hele anmeldelsen her: arildronsen.no

Alt godt,
Lars Ulseth (redaktør)

 

BESTILL ÅRETS HYGGELIGSTE JULEGAVE HER

Her kan du bestille en signert utgave av boken for kun 400,- inkl. frakt. Boken vil bli sendt til deg i postoppkrav.

Du kan også bestille boken hos følgende bokhandlere:

norli-logo    tanum-logo    adlibris-logo    haugenbok-logo    ark-logo