OR_logo

Jeg engasjerte meg i denne radiostasjonen etter å ha blitt kjent med at tidligere P4-programleder Tor Andersen hadde startet den  noen år tidligere. Etter å  ah tilbudt meg å hjelpe til om det var nødvendig, ble jeg mer og mer involvert, og ble etterhvert musikksjef, produsent og prosjektleder (2012 – 1016) og deleier og styremedlem  (2013 -2016)

Oppgavene for radioen var mangesidig bl.a.  loggføring og vurdering av all musikk til radioen, for A-liste, B-liste og andre  kategorier for rotasjon,  dialog med plateselskaper, promotionbyråer og artister, booking av artister til programseriene «Musikkpraten»,  Artistbrønsj» og «Artistfrokost», tilrettelegging og publisering av «Musikkpraten» på Spotify og Tidal

Jeg var også prosjektleder på TV-innspillingene av 5 «Låtskriver´n»-programmer som vi spilte inn på Rockheim i Trondheim for NRK. Låtskriverne som ble intervjuet i de timelangeprogrammene var Ingrid Bjørnhov, Jan Eggum, Ole Paus, Odd Nordstoga, Eldar Vågan og Morten Abel. Programmene er blitt sendt en rekke ganger i reprise.

Vi produserte også «Låtskriver´n» for radio for NRK, denne gang innspilt i Gassbygningen på Bærums Verk. Der ble følgende ble portrettert: Bare Egil Band, Frode Johansen, Unni Wilhelmsen, Thom Hell, Daniel Kvammen, Hanne Sørvaag , Anita Skorgan, Tom Roger Aadland, Pål Angelskår og Tove Bøygard.