Her kan du bestille bok og e-bok

Boka kan du få tilsendt portofritt hjem til deg. Les hvordan litt lenger ned på siden.

Odd Børretzen – Med andre ord, naturligvis (Radiokåserier 1960-2009)

 

Denne boka er en skattkiste … Å lese denne samlingen av radiokåserier er en unik tidsreise, som tar deg gjennom landetsutvikling i stort og smått fra sekstitallet til et stykke ut på 2000-tallet. Med en slik guide er den reisen virkelig verdt å være med på.  (Dagfinn Nordbø)

Denne kåserisamlinga gir eit innblikk i kva vi har vore opptatte av i dette landet dei siste seksti åra på ein morsommare og meir klargjerande måte enn dei fleste historiebøker.  (Are Kalvø)

Redaktør: Lars Ulseth
Utgitt 30.9.2022

For mer info, se under fanen Lite forlag

Kjøp boka der du kjøper dine bøker, eller få boka sendt hjem til deg. Send en e-post til   den fabelaktige Bokhandleren på Tofte (post@bokhandleren.net) ,som vil sende boka portofritt til deg. Så kan du glede deg til mange timers god underholdning. ,som

   

Her kan du bestille e-boka:

                             

Du kan også bestille e-bøker av de tidligere bøkene jeg har utgitt.

Bok: Ole Paus – «Pauspoeten»

Leif Gjerstad & Lars Ulseth
Ole Paus – «Pauspoeten – sangtekster gjennom 50 år»
Utgitt: februar 2020
Falck Forlag

En komplett samling av alle tekster fra Ole Paus!

I et halvt århundre har han forsynt Norge med satiriske skråblikk, skarpe observasjoner og poetiske stem­ningsbilder i tekster som har forarget og forundret – men framfor alt gledet og fascinert flere generasjoner nordmenn.

Her finner du e-bok utgaver av «Pauspoeten»:

Denne boka be utgitt på Aschehoug Forlag, men er nå utgått, så den er trolig vanskelig å finne hos bokhandelen. Men den finnes fremdeles som e-bok. Se linker nederst i artikkelen. Jeg har noen bøker igjen, som kan kjøpes for den som måtte være interessert.

Bokforside - Odd Børretzen - Da sier vi alt dette!Odd Børretzen – forfatter, illustratør, oversetter, kåsør, humorist, samfunnskritiker, holdningsrefser, kontroversiell, folkekjær, båtelsker, anti-moralist, anti-rasist, lun, sjenert, lavmælt, popstjerne …

Odd Børretzen var en av de store. Gjennom et langt liv rakk han å sette merkbare fotavtrykk etter seg, på flere ulike vis. Han var en viktig stemme i Norge i mange år. Han var kunstnerisk original, og tekstene hans hadde varme og humor og en enkelhet som gjorde at svært mange mennesker kjente seg igjen og tok dem til seg.

En lun humorist, ja, men tekstene hans manglet aldeles ikke politisk brodd og samfunnskritikk. Og ingen kunne som Børretzen skrape borti mange av våre svakheter og fordommer.

Han var uredd og frittalende og provoserte gjerne i den gode hensikts tjeneste.
«Da sier vi alt dette!» pleide Børretzen å avslutte sine telefonsamtaler med. Derav tittelen på denne boken med hans samlede sanglyrikk og andre utvalgte tekster. De fleste av dem har ikke stått på trykk noe sted – før nå! Boka inneholder også et utvalg av Børretzens illustrasjoner, samt anektdoter og kommentarer fra Alf Cranner og Lars Martin Myhre.

illustrasjon«Odd Børretzen var en av de store. I denne perlen av en bok finner vi hans sanglyrikk og andre utvalgte tekster på trykk for første gang.»
Tage Aske Holskil, Tønsbergs Blad (terning 5)

Tom Stalsberg i DAGBLADET skriver:
”MAESTRO: Odd Børretzen (1926 – 2012) hadde en kiste full av sangskatter som nå endelig er samlet mellom to solide permer.

Noen ganger er det all right at folk bruker tid på viktige saker og ting, og det har Lars Ulseth gjort ved å være en samler av rang.

Ulseth er redaktør for utgivelsen «Da sier vi alt dette! Samlet lyrikk & utvalgte tekster fra 1967 til 2012», signert Odd Børretzen.”

Arild Rønsen om boka:
«…et imponerende stykke arbeid. Dette er feel good fra A til Å, selv om Odd Børretzen sjelden eller aldri sa noe som ikke også hadde en dypere mening. Jeg mener; livet … livet er jo så … »
Se hele anmeldelsen her: arildronsen.no

Alt godt,
Lars Ulseth (redaktør)

Boka får du kjøpt som e-bok bl.a. på følgende steder:

    

© 2024 Lars ULSETH

Tema av Anders NorénOpp ↑